Обласна конференція з патріотичного виховання учнівської молоді скликає однодумців

117-18 березня 2016 року відбудеться обласна конференція «Сучасні підходи до патріотичного виховання в умовах реалізації Концепції національно-патріотичного виховання». Захід проводить Обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді спільно з кафедрою військової підготовки МНУ ім. В.О. Сухомлинського та Козацькою громадою Миколаївської області.

2

Перший день конференції передбачає пленарне засідання та презентацію кафедри військової підготовки Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського як закладу військового спрямування. До уваги присутніх пропонуватимуться виступи науковців, педагогів та представників державних установ військового спрямування, громадських організацій.

Другого дня працюватимуть секції: «Організація навчально-виховної роботи в освітніх закладах Миколаївщини з питань патріотичного виховання молоді», «Сутність національно-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в позакласній та позашкільній роботі», «Використання потенціалу державних, громадських організацій та обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл («Джура») у патріотичному вихованні особистості». А також планується показовий виступ рою-переможця ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з Новоодеського району та військово-козацький вишкіл «Козацький вар», презентований Козацькою громадою Миколаївської області.

3До участі в заході залучаються спеціалісти (методисти) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад) та позашкільних навчальних закладів області, відповідальні за національно-патріотичне виховання учнівської молоді; керівники гуртків військово-патріотичного напрямку, представники державних та громадських організацій.

За результатами конференції буде прийнята резолюція, що за своєю суттю, стане своєрідним планом дій державних та громадських структур області у спільній справі – вихованні молоді у дусі патріотизму.

 

4

5

6

Залишити відповідь