Відбулись змагання на командній музі перешкод – останні тур відкритої Першості Центру зі спортивного туризму 2015-2016 н.р.

Здавалось, що після обласних змагань вже можна і відпочити. І так вирішили більшість команд, що беруть постійно участь у Відкритій Першості Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді серед юнаків та юніорів зі спортивного туризму. Але знайшлись і ті, хто вважав, що ще не все вирішено у спортивній боротьбі цього навчального року. І ось 22 травня на старт останнього туру Відкритої першості Центру вийшло 4 команди старшої вікової групи (всі команди МОЦТКЕ УМ) і 7 команд молодшої вікової групи (Інгульський р-н – 2 команди, Жовтневий р-н, Заводський р-н, м. Вознесенськ, ПТУ м. Миколаєва, МОЦТКЕ УМ – по 1 команді).

В старшій віковій групі вирішувалось, хто стане переможцем Першості. Три найсильніші команди Центру змагались на дистанції 4 класу і в результаті запеклої боротьби 1 місце посіла команда т/к“Альтус” (керівники Зайкін О. В., Шилова Н. І.), 2 місце — т/к “Крок” (керівники Трощенко В. О., Гладка О. В.) і третє місце посіла команда т/к “Едельвейс” (керівник Безпалий М. А.). Однак хороший запас призових місць допоміг команді т/к “Едельвейс” утримати свої позиції в загальній Першості і в результаті залишитись переможцем в загальному заліку. Команда т/к “Крок” посіла 2 місце в загальному заліку, а команда “Альтус” – 3.

В молодшій групі команда “Меридіан” ЦПР Жовтневого р-ну (керівник Мезінов О. А.) могла не виходити на дистанцію — з таким великим запасом балів вона вийшла до фіналу. Але дисципліновано з’явилися  на старті і виграли дистанцію 1 класу. Команда т/к “Едельвейс” (МОЦТКЕ УМ, керівник Безпалий М. А.) спробувала піти ва-банк і відіграти 1 місце, але невдалий виступ на дистанції 2 класу вивів її з боротьби. Тож переможцем туру стала команда “Непосіди” ЦДЮТ м. Вознесенська (керівник Костюков О. С.) — єдина команда молодшої групи, що змогла подолати дистанцію 2 класу. На 2-му місці—команда т/к “Меридіан” (ЦПР Жовтневого р-ну, керівник Мезінов О. А.), на 3-му—т/к “Оболтусята” Інгульського БДЮТ (керівник Лисунець О. С.), штрафні бали якої не дали можливості посісти 2 місце як на дистанції, так і в загальному заліку. Таким чином в загальному заліку Першості серед команд молодшої вікової групи 1 місце посіла команда т/к “Меридіан” (ЦПР Жовтневого р-ну, керівник Мезінов О. А.), 2 місце—команда т/к “Едельвейс” (МОЦТКЕ УМ, керівник Безпалий М. А.), 3 місце—команда т/к “Оболтусята” (БДЮТ Інгульського р-ну, керівник Лисунець О. С.).

Вітаємо переможців і до зустрічі наступного року!

Залишити відповідь