Вечір творчих звітів у туристів

23 грудня Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді зібрав своїх вихованців – учасників туристських подорожей на творчій звіт. Керівники разом з учасниками підготували цікаві матеріали про свої «похідні будні» та несподіванки, що траплялися на маршруті. За результатами голосування звання «кращий похід року» отримав звіт команди «Оболтусята» – «Пірати лиманів» (водний похід на байдарках, керівник Мартинов С. В.).

Також нікого не залишила байдужим абетка від команди «ТурCool» (звіт про пішохідний похід по Товтрам, керівник Лисунець О. С.), фоторепортаж від команди «Екстремали» (звіт про велопохід по Миколаївській області, керівник Павлішин М. М.), пейзажі та портрети від команди «На власній хвилі» (звіт про водний похід на катамаранах, керівник Мінаков В. А.) та най зворушливий щоденник походу від наймолодших учасників вечора – команди «Чайники» (звіт про пішохідний похід по Вознесенському району, керівник Колеснікова М. О.).

Разом з ведучою вечора – Овсянніковою О. В. та за допомогою Мартинова Даниїла присутні пригадали яким був для туристської родини минаючий 2016 рік. Голосними аплодисментами, грамотами та теплими словами від директора Центру – Горбової Тетяни Олександрівни були нагороджені переможці та призери міжнародних змагань по спортивному туризму (серед водних походів 1-3 категорії складності).

Символом наступаючого року, виготовленим дбайливими руками працівників нашого Центру, і грамотами також були відзначені автори найкращих фотографій року – Мартинов С. В., Панченко В. М., Пушкаренко В. Д. та переможці фото-вікторини (команда «Крок»), підготовленої молодим та креативним педагогом – Пушкаренко Валентиною Дмитрівною.

Автор-організатор вечора – Мартинова Дар’я Борисівна – кожного року запрошує на зустріч цікавих гостей і цього разу це був випускник Центру Туризму, вихованець команди «Вітер», а нині викладач НУК ім. адм.. Макарова та представник  федерації Альпінізму України в Миколаївській області – Долганов Юрій. Присутні, як то кажуть, «поринули у світ альпінізму», побачили цікаві кадри складних сходжень та мальовничі високогірні вершини.

Святкову атмосферу для учасників вечора допомагали створювати цікаво оформлена зала (автор ідеї – Гром Михайло Володимирович) та влучно підібрані Федоренко Марією Володимирівною музичні композиції. Тож стало трохи сумно, коли настав час прощатися і зазвучала пісня «Изгиб гитары желтой» у виконанні Павлішина Михайла Миколайовича.

Дякуємо всіх організаторів творчого звіту за цікаво проведений час, керівників туристських груп за підготовку та проведення походів і директору Центру туризму за можливість здійснювати різноманітні подорожі. До зустрічі у новому році!

 

Залишити відповідь