Ще одну нагороду вибороли наші туристи

З 16 по 18 грудня в смт Варва Чернігівської області відбувся відкритий Кубок Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін 2016-2017». В змаганнях взяли участь 20 команд старшої групи з Чернігівської (14 команд), Миколаївської (3 команди) та Донецької (3 команди) областей. Миколаївський Центр туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді був представлений спортсменами, що готуються до виступу на Чемпіонаті України серед дорослих та Чемпіонаті України серед юнаків.

Старша збірна: Носков Павло, Галіба Валентина (тренери Трощенко В. О., Гладка О. В.), Левченко Катерина (тренер Мартинов С. В.), Толстяк Михайло (тренер Безпалий М. А.) виборола 2 місце на дистанції «Особисто-командна смуга перешкод», 1 місце на дистанції «Рятувальні роботи» та 1 місце на дистанції «Командна смуга перешкод», таким чином, вигравши дві з трьох дистанцій, вони посіли 1 місце в загальному заліку змагань.

На особистій дистанції у запеклій боротьбі Носков Павло виборов 2 місце. Результати чоловіків були настільки щільними, що учасників з 3 по 6 місце відділила лише 1 секунда! Серед жінок боротьба на дистанції розгорталася як то кажуть «з точністю до навпаки» і почалося все з того, що за годину до старту в головної претендентки на перемогу – Левченко Катерини розболівся зуб і вона змушена була звернутися до лікаря і вийшла на старт під дією знеболюючих, що суттєво вплинуло на швидкість реакції та кінцевий особистий результат, далі в усіх дівчат, що минулого місяця складали Катерині конкуренцію, почали плутатись мотузки, застрягати самоскиди та траплятися інші неприємності, і лише спортсменка нашої команди – Галіба Валентина, зуміла зібратися і відпрацювати на дистанції так, як задумувала –  чітко і швидко, виборовши таким чином 1 місце з великим «відривом» від інших суперниць, довівши тим самим, що невипадково цього року потрапила в основний склад нашої збірної команди!

Молодша збірна намагалися боротися з дорослими на рівні і навіть виступаючи без свого капітана, виглядала більш впевнено і відпрацювала з меншою кількістю технічного штрафу, порівняно з попереднім етапом, що проводився в смт Талалаївка.

Вітаємо переможців! Бажаємо всім нашим спортсменам вдалих виступів та перемог!

Залишити відповідь