Естафета зв’язок у Балабанівському лісі

19 березня в урочищі Балабанівському відбувся один з найцікавіших турів Відкритої першості МОЦТКЕ УМ – естафета зв’язок. 21команда змагалась на дистанції 2 рівнів складності. Командам більш високого рівня підготовки пропонувалось на вибір 3 варіанти дистанції: орієнтування по лінії, за вибором та в заданому напрямку. Крім того, на маршруті команди долали різноманітні перешкоди: переправи, спуски, підйоми та демонстрували елементи рятування потерпілих. Команди були розподілені на зв’язки і перші зв’язки стартували одночасно. А їх напарники були вимушені чекати на повернення товаришів, і дуже хвилювались, адже деякі зв’язки фінішували майже на останніх хвилинах.

Ті, хто вирішив спробувати свої сили на менш складних дистанціях, повинні були спочатку пройти дистанцію орієнтування, і тільки потім отримували можливість працювати на технічних етапах. Деякі команди витратили стільки часу на орієнтування, що на другу частину вже не вистачило ні сил, ні часу.

Однак більшість впорались з завданням і з нетерпінням чекають на результат. Суддівська колегія наполегливо працює над підведенням підсумків.

Всього в турі взяли участь 10 команд старшої вікової групи та 11 команд молодшої. З них: м. Вознесенськ – 4 команди, Інгульський та Миколаївські р-ни – 3 команди, ПТУм. Миколаєва – 2 команди. До суддівства залучені вихованці та випускники закладу. Всього 148 чоловік. 

Залишити відповідь