Довгоочікуване срібло

titul08-14 липня юнацька збірна Миколаївської області взяла участь в 46 Чемпіонаті з пішохідного туризму, що проводився в мальовничому місті Світловодськ на Кіровоградщині. Протягом тижня 20 команд з різних куточків України змагалися на різноманітних дистанціях, долаючи природні та штучні перешкоди. Наші юні спортсмени посіли 2 місце на дистанції командна смуга перешкод, 6 місце (з відставанням всього лише і 1,1% від переможця) на дистанції Похід-Крос та 3 місце на дистанції зв’язок.

При цьому Гроза Єгор та Красніков Андрій посіли 2 місце серед усіх зв’язок на гілці Б, а Трошева Вікторія та Рябенко Максим – 2 місце на гілці А. В загальнокомандному заліку такі результати дозволили нашій команді піднятися на другу сходинку турнірної таблиці та привезти до Миколаєва срібні медалі, які останнього разу ми привозили аж у 2009 році (було багато бронзи, а от до срібла не дотягували). Вітаємо наших спортсменів: Гроза Єгор, Красніков Андрій (тренери Шилова Н. І., Зайкін О. В.), Рябенко Максим, Трошева Вікторія (тренер Мартинов С. В.), Чернишов Богдан, Яроцька Ірина (тренери Носков І. П., Костюков О. С.), Луць Валентина (тренер Безпалий М. А.), Саунін Андрій (тренери Трощенко В. О.,  Гладка О. В.). Окремо Вітаємо Сауніна Андрія з виконанням нормативу КМСУ (кандидат у майстри спорту України) та Трошеву Вікторію, Чернишова Богдана і Грозу Єгора з достойним завершенням кар’єри в дитячому туризмі, – чекаємо на вас у дорослій команді!

Дякуємо всіх, хто допомагав готувати команду, окремо – Кіровоградський Центр туризму та особисто Лісоту Андрія Андрійовича за надану можливість провести повноцінні збори на території Центру. Бажаємо всім гарно відпочити до зустрічі у походах та на змаганнях!

Залишити відповідь