Шановна Тетяна Олександрівна!

titulТрудовий колектив Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді  вітає Вас з ювілеєм.

Ви очолили позашкільний заклад в січні 1993 року. Завдяки Вашому професіоналізму та творчій енергії  створено сучасну матеріально-технічну базу  закладу, якісно зріс кадровий склад педагогів, на  високому рівні організовано навчально-виховну роботу в Центрі туризму, який став широко відомий як на теренах Миколаївської області так і в Україні та за її межами як один з найбільших навчально-виховних закладів в Україні такого типу з потужним науково-методичним потенціалом з туристсько-краєзнавчої роботи , національно-патріотичного виховання та роботи зі здібною та обдарованою молоддю.

1Очолюваний Вами заклад з року в рік показує стабільно високі результати роботи: Миколаївська область один з лідерів серед областей України з розвитку спортивного туризму серед учнівської та студентської молоді (Кубку України з пішохідного туризму, Міжнародних  зборах-змаганнях юних рятувальників “Школа безпеки”, всеукраїнських змаганнях “Чемпіонат України з техніки пішохідного туризму”, Чемпіонаті України з туристсько-спортивних походів серед учнівської та студентської молоді, Кубку України з гірського туризму у закритих приміщеннях, Всеукраїнських змаганнях “Чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму”, заочному чемпіонаті України зі спортивних походів учнівської та студентської молоді, всеукраїнських етапах конкурсів «Історія міст і сіл» та  «Моя Батьківщина -Україна».  Юні науковці обласних відділень МАН, що працюють при МОЦТКЕ УМ є постійними учасниками і переможцями Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт. 

Як директор, методист, педагог Ви сприяєте підвищенню фахової майстерності кожного педагога, проведенню інноваційних форм колективної методичної роботи з педагогічними працівниками комплексних позашкільних закладів області (методичні діалоги, педагогічні студії, методичні ринги, круглі столи, засідання дискусійний клубу, педагогічні практикуми тощо), опікуєтеся проведенням курсів підвищення педагогічної кваліфікації педпрацівників, «Школа безпеки».

3Досвід  МОЦТКЕ УМ з теми  «Інноваційна модель обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» узагальнено Миколаївський обласним інститутом  післядипломної педагогічної освіти, заклад є постійним учасником та переможцем Всеукраїнської виставки «Інноватика в сучасній освіті » та  міжнародної виставки  «Сучасний заклад освіти», на базі Центру туризму  щороку проводиться всеукраїнська конференція учнівської та студентської молоді «Мій рідний край, моя земля-очима сучасників», всеукраїнські змагання «Кубок Бугу». Власним прикладом Ви надихаєте колег на творчу працю, прикладом чого є Ваша перемога у всеукраїнському конкурсі педагогічних працівників позашкільних закладів  освіти «Джерело творчості»  у номінації  «Директор обласного позашкільного  закладу-2012». 

 Ваша тактовність , високе почуттям відповідальності за доручену справу, вимогливість до себе та своїх підлеглих є зразком виконання службових обов’язків та є запорукою успіху роботи колективу, поваги та любові з боку колег по роботі, вихованців та їхніх батьків.

4Шановна, Тетяно Олександрівно, в день ювілею прийміть сердечні привітання з нагоди ювілею. Нехай у ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, й підтримка, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною ваша нелегка праця на благо рідного краю та держави, твердою віра, непоборною сила духу!

Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на многії роки!

 

З повагою колектив Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

 5 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

 

Залишити відповідь