Нове поповнення відділень Малої академії наук, що працюють при Миколаївському обласному Центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

images4057,8 жовтня 2017 року в приміщенні Національного університету Кораблебудування проходило тестування до Миколаївського обласного територіального відділення  Малої академії наук України. Незважаючи на похмуру та дощову погоду учні шкіл обласного Центру, районів і міст області  та об’єднаних територіальних громад дружно попрямували до університету складати тести з базових дисциплін.

При Миколаївському обласному Центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді  працює три відділення МАН: історії, філософії і суспільствознавства, наук про Землю, де відповідно складалися тести з базових дисциплін «Історії України», «Географії», «Української мови і літератури» в яких взяли участь 230 учнів, із них 132 учні м. Миколаєва, 65 учнів – з районів (міст) області, 2 – із професійно-технічних навчальних закладів, шіл-інтернатів-1, 19 гуртківців Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

За результатами тестування до відділень історії, наук про Землю, філософії та суспільствознавства зараховано 188 учнів, що становить 81,7 % від загальної кількості учнів, що тестувались з базових предметів зазначених відділень, із них 103  учнів м. Миколаєва, 63 учнів шкіл районів (міст) області, 2 учні професійно-технічних навчальних закладів, 18 вихованців гуртків Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Найкращі результати у тестуванні з базових дисциплін: «Історія України» показали учні м. Миколаєва, Братського, Врадіївського , Веселинівського, Єланецького, Кривоозерського, Новоодеського, Снігурівського районів, Шевченківської та Воскресенської ОТГ; «Географія»-м. Миколаєва , Очакова,  Доманівської та Мостівської ОТГ; «Українська  мова та література» у секціях «Журналістика», «Педагогіка»  -м. Миколаїв , Куцурубська ОТГ.

У тестах з історії з 30 можливих балів найкращих результатів досягли  такі учні: Мазалова Олександра (Перша Українська гімназія імені М. Аркаса – 30 балів), Апостолова Оксана ( Миколаївський юридичний ліцей-30 балів), Адубецький Антон (Миколаївська гімназія №2-29 балів), Сторчеус Яна, Стахурська Тетяна ( ЗОШ №50 м. Миколаєва, 28 і 29 балів відповідно.

Бугаєвська Наталія, Буцан Софія  ( Гімназія селище Братське (30 і 29 балів відповідно), Артеменко Ілона (Шевченківська ЗОШ Шевченківської ОТГ -28 балів) , Войковська Валерія ,Марцінковська Лілія (Врадіївська районна гімназія 30 і 29 балів), Фечко Іван ( Широколанівська ЗОШ -30 балів), Бескровна Юлія (Єланецька гуманітарна гімназія -28 балів), Вітюк Дарина (Парутинська ЗОШ Коцурубської ОТГ-29 балів), Гоцул Аліна (Кривоозерська ЗОШ   – 29 балів)

Щиро вітаємо всіх учнів , які стали слухачами Малої академії наук України. Бажаємо вам  міцного здоров’я, успіхів у навчанні і творчого пошуку в Малій академії наук.

Принагідно повідомляємо, що установча сесія для дітей які вступили у жовтні 2017 року до відділень історії, філософії і суспільствознавства, наук про Землю  відбудеться 10 листопада 2017 року.

До нових зустрічей!

Залишити відповідь