Перший турнір з гри «Миколаївський магнат» завершено!

Упродовж листопада місяця на базі Миколаївського краєзнавчого музею проходив турнір, під час якого учням вдалося відчути себе справжніми підприємцями. 1 грудня відбувся урочистий захід на честь закриття гри та вшанування її учасників.

Від Центру було заявлено шість команд: «Калліпіди» (кер Бондаренко Д.В.), «Туркул» (кер Пушкаренко В.Д.), «Краєведи» і «Роза вітрів» (кер Ємельянова І.А.), «Соняшник» і «Юні краєзнавці» (кер Хмелевська Є.В.)

Брати участь у грі завжди приємно, а особливо у такій, як «Миколаївський магнат», бо її тема пов’язана з історією нашого міста від його заснування до початку XX століття. Багато чого не збереглося, а гра нагадує про пам’ятки культури минулих часів. Діти мають уявлення про те, як все в нашому житті взаємопов’язано між собою. Досвід, одержаний гравцями, може стати в нагоді у дорослому житті. Всі учасники турніру отримали море задоволення, а команді «Юні краєзнавці», яку представили вихованці краєзнавчого гуртка МОЦТКЕ УМ, учні 8 класу Миколаївської санаторної школи – інтернату №4, пощастило: їм посміхнулася фортуна і вони стали переможцями!

Щиро дякуємо авторам унікальної гри «Миколаївський магнат» – науковим співробітникам краєзнавчого музею. Прекрасно, що у нашому місті знайшлися спонсори, завдяки яким унікальна гра вийшла у світ. Мріємо про те, щоб турнір мав продовження. А ми будемо знову і знову відкривати віконечко в історію нашого краю та вдосконалювати свої знання.

Залишити відповідь