Наукові пікніки

29 вересня 2018 року в м. Миколаєві на вулиці Соборній (Каштановий сквер) відбулись “Наукові пікніки” до участі в яких долучився Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учніської молоді.

До нашого мотузкового парку вишикувалась велика черга з майбутніх юних туристів, кожен з них хотів спробувати свої сили та пройти маршрутом парку. Оволоділи різними техніками розпису малюнків кольоровими олівцями запропонували маленьким миколаївцям під час майстер-класу з художнього розпису, доторкнутися до магії української вишивки мали змогу всі охочі та спробувати себе в якості вишивальниці зробивши свої перші свої стібки на полотні. Надзвичайну цікавість та захоплення викликав майстер-клас «Археологічне краєзнавство», який пропонував первісну фіксацію та вилучення з ґрунту стародавніх артефактів, які юні археологи отримали в якості сувеніру. Велотуристи Центру показали свої уміння та навички , які вони здобули під час занять в гуртку.

Провести органоліптичний аналіз та очищення води пропонували під час роботи майстер-класу з екології, також на всіх учасників пікніка чекали на майстер-класі з в’язання вузлів, фотосушці та виставці досягнень вихованців Центру. Також до заходу долучились й вихованці гуртка “Школа безпеки” МОЦТКЕ УМ та провели майстер-клас з надання першої домедичної допомоги для всіх охочих. Пікніки пройшли цікаво та насичено. Дякуємо всім хто долучився до проведення заходу.

 

Залишити відповідь