Завершальний етап Кубку України

З 26 по 30 вересня 2018 року в м. Кропивницький відбувся завершальний етап Кубку України з пішохідного туризму серед юніорів. Позмагатися на гостинну Кіровоградщину прибула 21 команда старшої та молодшої вікової групи.

Команди нашої області представляли вихованці МОЦТКЕУМ: Савченко Валерія, Козловський Олександр (тренер Григор’єв В. Я.), Гончаренко Анна, Шурмін Роман (тренер Колеснікова М. О.), Савенко Дмитро, Челован Марія, Задорожнюк Юлія, Безсмертний Максим (тренер Пушкаренко В. Д.), Кричун Дарина (тренер Носков І. П.), Луць Валентина (тренер Безпалий М. А.), Шинкарук Андрій (тренер Мезінов О. А.) та Вагіна Катерина (вихованка Палацу Творчості Учнів, тренер Вагіна Ю. В.). Змагання відбувалися на двох дистанціях: «Похід – крос» та «Командна смуга перешкод» ІІІ та ІV класів складності.

Обидві наші команди під керівництвом Пушкаренко В. Д., Гладкої О. В. та Трощенко В. О. у напруженій боротьбі на всіх дистанціях посіли 4 місця, що у загальному підсумку вивело команду старшої групи на 5 місце а молодшої – на 2 місце!

Дякуємо всіх за підтримку, Кіровоградський КЗ Кіровоградський ОЦТКУМ за теплий прийом, бажаємо нашим спортсменам вдалих стартів в новому туристському році!

 

Залишити відповідь