Першість МОЦТКЕУМ розпочато!

21 жовтня, в Парку Перемоги м. Миколаєва, Миколаївським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді розпочато відкриту Першість з туризму 2018-2019 н. р. Першість відбуватиметься протягом навчального року і складатиметься з кількох турів.

Перший тур традиційно був спрямований на перевірку особистих вмінь та навичок туристів. Заступник головного судді з виду, Колеснікова М. О., запропонувала учасникам дистанції чотирьох рівнів складності (від І – для новачків до IV – для досвідчених спортсменів). Пройти випробування зголосилося 44 команди! З яких – 24 команди спортсменів молодшого віку і 20 команд – старшої вікової групи. Провести вихідній з користю та у гарній компанії приїхали 96 хлопців та 122 дівчинки з Кіровоградської і Херсонської областей, м. Вознесенська, м. Миколаєва (Центральний, Інгульський, Корабельний, Заводський райони) та Миколаївського, Вітовського і Новобузького районів нашої області. Разом із вихованцями змагалися між собою окремі педагоги та випускники Центру. Не дивлячись на велику кількість учасників та зовсім не жорсткий контрольний час (за перевищення часу знято менше 10 чоловік ) змагання пройшли організовано та швидко.

 За попередніми підрахунками у командній боротьбі місця розподілилися наступним чином:

Молодша вікова група: т/к «Непоседы» ( м. Вознесенськ, тренер Костюков О. С.) – І місце, т/к «Едельвейс» (Вітовський ЦПР Галицинівської ОТГ, тренер Безпалий М. А.) – ІІ місце та т/к «Мередіан» (тренер Мезінов С. О. та Мезінов О. А.) – ІІІ місце.

Старша вікова група: т/к «Едельвейс» (МОЦТКЕУМ, тренер Безпалий М. А.) – І місце, т/к «Юг-Там» (м. Вознесенськ, тренер Носков І. П.) – ІІ місце та т/к «Туркул» (тренер Пушкаренко В. Д.) – ІІІ місце.

В особистому заліку золоті нагороди вибороли: Тримпол Олександр (т\к «Едельвейс», старша група), Пугачевський Дмитро (т/к «Непоседы», молодша група), Луць Валентина (т/к «Едельвейс», старша група), Носкова Катерина (особистий залік), Беспояско Вікторія (т/к «Едельвейс», молодша група);

Срібло вибороли: Гроза Єгор (т\к «Альтус», старша група), Головко Карина (т/к «Юг-Там», старша група), Тищенко Володимир (т/к «Едельвейс», молодша група), Никитюк Анна (т/к «Едельвейс», молодша група);

Бронзові нагороди вибороли: Ярошенко Роман (т/к «Едельвейс», старша група), Тимофєєва Марина (т/к «Едельвейс», старша група), Мазуренко Олександр (т/к «Непоседы», молодша група), Степанова Анна (т/к «Едельвейс», молодша група).

Вітаємо переможців та призерів, дякуємо методистів МОЦТКУМ та залучених суддів за неупереджене суддівство, головного суддю, заступників та секретаріат – за цікаві дистанції та хорошу організацію змагань! До зустрічі на наступному турі!

Залишити відповідь