Золота осінь миколаївських туристів

12-14 жовтня відбулися обласні змагання Вінницької області з пішохідного туризму «Сабарівська осінь-2018», на які були запрошені команди нашого Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Делегація МОЦТКЕУМ була представлена двома збірними – дорослою, що складалася з випускників та тренерів і змагалася на дистанціях 4 класу складності та юніорською, що змагалася на дистанціях 3 класу складності. Загальний залік підводився по сумі результатів на двох дистанціях: «Рятувальні роботи» та «Крос-похід». Обидві дистанції були динамічними, складними і мали певні «родзинки», саме цим щорічно і приваблюють змагання Вінницького ЦТКУМ миколаївських тренерів. Наші юніори порадували точним орієнтуванням, логічним вибором дистанції та проявом лідерських якостей найдосвідчених учасників, чого так не вистачало на попередніх змаганнях. І хоч команда не потрапила до трійки лідерів, проте отриманий досвід і зроблені висновки обов’язково стануть у нагоді в подальших стартах. Доросла збірна, після поразки на попередніх змаганнях, зуміла зібратися і стати беззаперечним лідером змагань виборовши перші місця на всіх дистанціях!

Вітаємо із золотом команду у складі: Носков Павло (випускник МОЦТКЕУМ, майстер спорту), Носкова Катерина (випускниця МОЦТКЕУМ, майстер спорту), Лисунець Олександр Сергійович (випускник гуртків та керівник гуртків МОЦТКЕУМ, майстер спорту), Колеснікова Марія Олександрівна (керівник гуртків МОЦТКЕУМ, кандидат у майстри спорту), Толстяк Михайло (тренер Безпалий М. А., кандидат у майстри спорту), Гроза Єгор (тренер Шилова Н. І., Зайкін О. В., кандидат у майстри спорту)!

 

Залишити відповідь