В Миколаєві розпочалась ІХ Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

09 листопада 2018 року розпочала свою роботу ІХ Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників».

Для участі у конференції до Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з’їхались юні краєзнавці з: Донецької, Вінницької, Закарпатської, Запорізької, Луганської, Одеської, Рівненської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Житомирської, Волинської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей, а також представники з районів і міст Миколаївщини, навчальних закладів міста, Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Організатори докладають зусиль, щоб захід пройшов цікаво, насичено, корисно та у дружній атмосфері.

Програмою заходу передбачено зустрічі з цікавими людьми, екскурсії та безпосередньо робота в секціях, які очолюватимуть науковці провідних вищих навчальних закладів м. Миколаєва.

 

Залишити відповідь