Миколаївщина взяла участь у Всеукраїнському зимовому навчально-тренувальному зборі юних рятувальників “Буковець-2019”

Сьомий рік гостинна Івано-Франківщина збирає юних рятувальників у рамках Всеукраїнського зимового навчально-тренувального збору “Буковець-2019”. Цей рік не став винятком, з 07 по 15 січня 2019 року ВГДР «Школа безпеки» зібрала молодь з різних куточків України в с. Буковець Івано-Франківської області на зимовий збір.

Миколаївщину представляли відділення Вітовського та Миколаївського районів, міста Миколаєва та Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

Цього року гори “скликали” півтори сотні учасників. Їх розділили на групи, для командних та індивідуальних змагань. Наші представники виявились найкращими з армреслігу (Ляшенко Дарья), тенісу (Гончаренко Анна) та команда «Меридіан» з волейболу. Програмою змагань було передбачено майстер-класи із надання першої домедичної допомоги, орієнтування у горах, пошуково-рятувальних робіт та цікава екскурсійна програма.

Найбільш вправними юними рятувальниками серед команд молодшої вікової групи виявилась команда «Меридіан» м. Миколаєва (керівники Мезінов О.А. та Мезінова Т.О.) яка посіла І місце, команда «Центр – 2» МОЦТКЕ УМ (керівники Пушкаренко В.Д., Лисунець О.С.) посіла ІІІ місце. Серед команд старшої вікової групи команда «Центр – 1» МОЦТКЕ УМ (керівники Пушкаренко В.Д., Лисунець О.С.) виборола ІІ місце.

Залишити відповідь