Подарунки і смаколики Захисникам

29 вересня 2023 року, напередодні Дня захисників та захисниць України, педагогічний, учнівський та батьківський колектив Миколаївської гімназії № 43 імені К.Ф. Ольшанського Миколаївської міської ради запросив до себе на гостини відомих археологів, педагогів Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) Бондаренка Дениса Володимировича та Смирнова Олександра Ігоровича, військовослужбовців,  які з перших днів збройної агресії російської федерації боронять Україну від окупантів.

У теплій обстановці відбулось спілкування учнів з воїнами:  «Ми хочемо привітати вас з Днем  захисників та захисниць України. Ви ціною власного життя бороните нашу Україну, бережете спокій і даруєте надію на наше вільне і щасливе майбутнє. Щиро зичимо вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба».

Таких шановних гостей, звичайно, не могли залишити без подарунків. Підготовлені дітьми у ході акції МОЦНПВТК УМ «Роблю для Захисників і Захисниць України» обереги і листівки, зібрані за ініціативи учнівського самоврядування та батьків учнів гімназії смаколики (печиво, чай, каву, цукерки, сушені фрукти тощо) під час зустрічі передали захисникам та їх побратимам і посестрам. А учень 5-Б класу Циліпіді Єгор з мамою подарували дрон для воїнів Збройних Сил України, який допомагатиме воїнам боротися з окупантами на сході нашої держави.

Пліч-о-пліч до Перемоги!