Відбулись змагання в рамках Кубку з туристської майстерності

Суддівською колегією підведено підсумки змагань третього етапу Кубку з туристської майстерності відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму. 78 юних спортсменів-туристів з МОЦНПВТК УМ, м. Вознесенська, Галицинівської, Казанківської та Ольшанської територіальних громад Миколаївщини, Запорізької, Кіровоградської та Сумської областей рзв’язували тести, вирішували ситуаційні завдання і задачі з розділу «Види туризму».

Випробування включали в себе три тематичні блоки: об’єкти туристичних подорожей на території України; види спортивного туризму та їх особливості; безпека туристських подорожей, правила подолання природних перешкод, техніку та тактику руху на маршруті.

Переможцями у молодшій віковій групі серед хлопців і дівчат, відповідно, стали Корнієнко Матвій (Сумська область, тренер Федченко Т.М.) і Гузенко Вікторія (Запорізька область, тренер Микалюк С.М.). На другій сходинці – Оніщенко Ростислав (Кіровоградська області, тренер Кімбірська Н.В.) і Крамаренко Альбіна (Сумська область, тренер Сталинський В.О.), на третій – Богдашко Матвій Сумська область, тренер Федченко Т.М.) і Ярмошевич Юлія (м. Вознесенськ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С.).

А от у старшій віковій групі – повне домінування  юних спортсменів-туристів Миколаївської області. У хлопців весь п’єдестал пошани зайняли вихованці Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості і МОЦНПВТК УМ (тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.) Яланський Андрій (1 місце), Дзвоник Артем (2 місце) і Пугачевський Дмитро (3 місце). У дівчат перше та третє місце за Соловйовою Валерією та Бабенко Єлизаветою (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: осков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.). На другій сходинці – вихованка МОЦНПВТК УМ Кричевська Діана (тренер Колеснікова М.О.)

Вітаємо переможців!

Мандруйте, вивчайте і любіть нашу країну!