Стан, перспективи і результати: відбулось засідання педагогічної ради МОЦНПВТК УМ

28 травня 2024 року у змішаному режимі відбулась педагогічна рада Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання. туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ).  

На черговому засіданні розглянуто підсумки самооцінювання освітніх та управлінських процесів за напрямом «Управлінські процеси», яке здійснювалось у закладі упродовж 2023 – 2024 н.р.. Колективу представили результати проведеного робочою групою аналізу організації управлінської діяльності, кадрової політики, забезпечення прозорості та інформаційної відкритості, впровадження академічної доброчесності в МОЦНПВТК УМ. Практикоорієнтованими і обґрунтованими, на думку членів педагогічної ради, є запропоновані рекомендації щодо покращення управлінської діяльності закладу. Підсумки самооцінювання управлінських процесів у МОЦНПВТК УМ засвідчили наявність міцної основи для подальшого розвитку та вдосконалення. Виявлені сильні сторони та зони для покращення рішенням педагогічної ради стануть основою для планування майбутніх дій, спрямованих на підвищення ефективності управлінської діяльності закладу.  

Наступним в обговоренні педагогічної ради стало питання видачі документів про позашкільну освіту вихованцям МОЦНПВТК УМ. Його розгляду передувала ґрунтовна робота як адміністрації закладу, так і керівників гуртків. Адже потрібно було визначити рівень опанування вихованцями навчальної програми, сформованості програмових результатів навчання. На основі подань керівників гуртків, рішенням педагогічної ради затверджено списки гуртківців-випускників МОЦНПВТК УМ, які у червні 2024 року отримають свідоцтва про позашкільну освіту. 

Наостанок педагоги обговорили питання організованого завершення 2023 – 2024 навчального року. 

Педагогічна рада пройшла продуктивно, насичено, змістовно, в атмосфері обміну досвідом та ділового співробітництва всіх педагогів.  

Дякуємо Силам безпеки і оборони України за можливість працювати і планувати майбутнє! 

Разом до Перемоги!