Крос-похід – чергові змагання в рамках Першості Центру з туризму

24 квітня 2016 року в урочищі Балабанівському (Корабельний район м. Миколаєва) пройшов тур Відкритої першості МОЦТКЕ УМ зі спортивного туризму серед юнаків та юніорів на дистанції “Крос-похід”.

Дистанція “крос-похід” – довга дистанція з елементами орієнтування, перевірки спеціальних туристських навичок і подолання перешкод. Команди самостійно обирали як варіанти, так і складність кожного етапу, і порядок їх проходження. За 4 години командам пропонувалось подолати 12 різних перешкод і спробувати свої сили в різних видах орієнтування.

Тож перемогли ті команди, які змогли вірно розрахувати свої сили і скласти найбільш вдалу схему проходження. В старшій віковій групі 1 місце посіла команда “Крок” (МОЦТКЕ УМ, керівники: Трощенко В. О., Гладка О. В.), 2 місце – команда “Альтус” (МОЦТКЕ УМ, керівники: Зайкін О. В., Шилова Н. І.) і 3 місце – у команди “Едельвейс” (МОЦТКЕ УМ, керівник Безпалий М. А.). В молодшій віковій групі перемогла команда “Оболтусята” (БДТЮ Ленінського району, керівник Лисунець О.С.), 2 місце у команди “Непосиди” (БДТЮ м. Вознесенська, керівник Костюков О.С.), і завершує трійку призерів команда “Меридіан” (Жовтневий район, керівник Мезінов О.А.).

В змаганнях взяли участь 18 команд (7 в старшій та 11 в молодшій вікових групах) з м. Вознесенська (3 команди), Жовтневого району (2 команди), Заводського району (2 команди), Ленінського району (2 команди), ПТУ м. Миколаєва (2 команди), Миколаївського району (1 команда), МОЦТКЕ УМ (5 команд). Обслуговувала змагання суддівська бригада, до складу якої увійшли педагоги, вихованці та випускники  Центру туризму. Всього в змаганнях взяли участь 147 учасників. 

Залишити відповідь