Новорічні свята в нашому Центрі

7Вже зовсім-зовсім скоро урочисто лунатимуть новорічні куранти, даруючи і дорослим, і дітям віру в казку, добро, надію на майбутнє та здійснення мрій.

А сьогодні Дід Мороз та Снігуронька і невід’ємні атрибути цього веселого свята: новорічні вогники, ялиночка, яскраві костюми, солодкі подарунки, ігри, розваги, чарівна, добра казка, хороводи завітали до нашого закладу.

1

Для гуртківців молодшої вікової групи за допомогою студентів Миколаївського коледжу культури та мистецтв – вихованців гуртка «Юні етнографи» (керівник Щербина Л.Є.) та «Організатори дозвілля» (керівник Федоренко М.В.) підготовлено цікаву та захопливу святкову ігрову програму «Розваги в казковому царстві». За допомогою чарівних героїв, Діда Мороза і Снігуроньки юні глядачі, грали в веселі ігри, розгадували загадки, співали, танцювали, водили хороводи, демонстрували новорічні костюми, змагалися в веселих естафетах, розказували вірші.

Без свята не залишились старші гуртківці закладу. Їх зачарував казковий світ новорічної вистави «Новорічна бувальщина-небувальщина», акторами якої стали вихованці гуртка «Мистецтвознавче краєзнавство» (керівник Сандул В.М.) – студенти Миколаївського коледжу культури та мистецтв.

2Всього в цей день в рідних стінах Центру туризму зібралось 165 дітей та батьки вихованців і педагоги (всього 198 осіб). Сподіваємось, що всі учасники отримали заряд гарного, піднесеного настрою на всі Новорічні та Різдвяні свята та новий 2017 рік!

 

 

 

 

3

5

4

 

6

2 2

1 1

3 3

Залишити відповідь