Пригоди у Кам’янці – Подільському

23-28 березня команди нашого Центру туризму взяли участь в міжрегіональних змаганнях з техніки туризму «Кам’янецькі скелі».

Пригоди туристів почалися ще до від’їзду на змагання, два дуже «файних» Андрія зі збірної – за ОДИН день до від’їзду (і це коли вже куплені квитки та оформлені всі документи!) заявили, що в них змінилися плани і вони не поїдуть на змагання! Було б несправедливо із-за двох …  покарати всю команду і залишити вдома.

Виручили наші наймолодші (2003 року народження) учасники – Головко Карина та Качаєв Єгор, які зуміли за один день вирішити всі питання поїздки і з батьками, і в школі. Але за своїм віком вони ще не можуть виступати на складних дистанціях 4 класу, то ж довелося одну команду перевести на більш простіший 3 клас (ще раз «дякуємо» двом Андріям за створені проблеми). Працівники Центру – Наталя Анатоліївна, Дар’я Борисівна, Лідія Володимирівна та Інна Петрівна допомогли у найкоротші строки переробити заявки та інші документи, і ми все ж таки вирушили до мальовничого Кам’янцю. Всього 1,5 доби пересадок – і ось ми у старому місті, на березі річки Смотрич, в гостинному Центрі туризму м. Кам’янець – Подільського.

Змагалися на трьох дистанціях – командна смуга перешкод, швидкісний крос-похід та рятувальні роботи. Кожний клас був представлений шістьма командами – з Хмельницької, Миколаївської, Чернівецької та Тернопільської областей. В третьому класі наша команда посіла 1 місце у загальному заліку (що було очікувано, адже це команда, що збиралася виступати на більш складних дистанціях 4 класу), виборовши перші місця на командній смузі (з великою перевагою) та на дистанції рятувальних робіт і 2 місце на швидкісному крос-поході (слід зазначити, що жоден з наших учасників ще не виступав на такому виді). В 4 класі команда в нас виявилась цікавою, з одного боку троє досвідчених бійців з основи дорослої збірної на чолі з керівником гуртків Центру Носковим Ігорем, з іншого боку – троє «малюків» 2002 року народження, які ще борються за право виступати в юнацькій збірній.

В конкуренції з дорослими командами Тернопільської області, команда посіла 2 місце в загальному заліку, виборовши 3 місце на командній смузі та другі місця на крос-поході та рятувальних роботах. На відміну від попередніх років – кожна дистанція проводилася на новому місці, а крос-похід проходив навколо історичного центру з фінішем у східних воріт старовинної фортеці!

Вітаємо переможців: Трошеву Вікторію та Рябенка Максима (тренер Мартинов С. В.), Яроцьку Ірину, Чернишова Богдана, Головко Карину та Качаєва Єгора (тренер Костюков О. С.), а також з вдалим поверненням у «великий спорт» – Колісніченка Костянтина (тренер Безпалий М. А.) та призерів: Галібу Валентину та Сауніна Андрія (тренери Трощенко В. О., Гладка О. В.), Луць Валентину та Толстяка Михайла (тренер Безпалий М. А.), Лугову Анастасію, Кацала Максима, Лукова Дмитра (тренер Костюков О. С.) та  «граючого» тренера Носкова Ігоря Петровича.

Вдалих нових стартів!

Залишити відповідь