Таврійська осінь спортивного орієнтування

З 5 по 7 жовтня вихованці Миколаївського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді прийняли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування «Таврійська осінь», що відбулись у Херсонській області.

Змагання проходили на трьох дистанціях: дистанція «Орієнтування» за вибором у перший день та дві у заданому напрямку в наступні дні змагань.

Найцікавішою був саме вибір. У кожної групи карта однакова з 18 контрольними пунктами, але кожному потрібно обрати свій шлях, комусь 5 КП, а комусь 17. На цій дистанції миколаївці виборолипризові місця у групах: Ч16 – Безсмертний Максим (тренер  Пушкаренко В.Д.) посів ІІІ місце; Ч21-  Олександр Сергійович Лисунець також виборов ІІІ місце, в групі Ж21 – ІІІ місце посіла Пушкаренко Валентина Дмитрівна. 

На другий день на цій же місцевості проходила довга дистанція, на якій серед призових місць за тренерами залишилися їх місця, а от серед дітей у групі Ч14 І місце посів Бондар Денис ( тренер Пушкаренко В.Д.), ІІІ місце -Мединський Іван (тренер Лисунець О.С.). 

В останній день змагань, біля станції Пойма,була найскладніша (хоча і середня) дистанція. У цей день у запеклій боротьбі призові місця вибороли спортсмени у наймолодших групах: Ж12 – І місце посіла Москвіна Дар’я (тренер Лисунець О.С.), у групі Ж14 на другому місці Задорожнюк Юлія, Ч14 – ІІІ місце за Бондар Денисом.

Вітаємо спортсменів та дякуємо організаторам за цікаві змагання.

Залишити відповідь