Юні краєзнавці поповнили скарбничку досягнень

Незважаючи на усі труднощі, викликані воєнним часом, юні краєзнавці продовжують активну пошуково-дослідницьку роботу з вивчення різних аспектів розвитку Миколаївщини та її популяризації на всеукраїнському рівні.

Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та Донецьким обласним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді за підтримки і сприяння департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації 2-3 грудня 2022 оку в режимі онлайн проведено ХV Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію учнівської та студентської молоді з міжнародною участю «Південно-Східна Україна: зі стародавності у ХХІ століття». До участі у заході долучились юні краєзнавці з різних куточків не лише нашої держави, але і європейських країн.

Активними учасниками конференції традиційно стали вихованці Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ).

12 грудня відбулось урочисте закриття заходу. За результатами роботи експертної комісії керівників секцій конференції відмічено:

  • дипломами ІІ ступеню – Кондріну Юлію, вихованку гуртка «Археологічне краєзнавство» (керівник: Бондаренко Д.В.), Подолянчука Серафіма, вихованця гуртка «Правознавство» (керівники: Каплій О.В., Вишинська О.С.);
  • дипломами ІІІ ступеню – Бегліцю Евеліну, вихованку гуртка «Етнографічне краєзнавство» (керівник: Бащак Л.І.), Терлецьку Катерину, вихованку гуртка «Географічне краєзнавство» (керівник Овсяннікова О.В.).

Вітаємо юних дослідників та їх керівників і бажаємо нових досягнень і подальших успіхів!!!