Юні спортсмени-туристи продовжують змагатись з кіберорієнтування

15 січня 2023 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проведено черговий етап Кубку з кіберорієнтування відкритої першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму. Проведення змагань в режимів он-лайн в сучасних умовах, зрозуміло, ускладнюється стабілізаційними відключеннями електроенергії і нестійкістю інтернет-зв’язку як у учасників, так і в організаторів. Однак навіть це не завадило усім охочим доєднатись до заходу.

Від етапу до етапу методисти МОЦНПВТК УМ ускладнюють завдання для учасників Кубку з кіберорієнтування, розробляють нові, більш заплутані дистанції, у такий спосіб спонукаючи юних спортсменів до постійного розвитку і самовдосконалення. Третій етап Кубку проходив на середній дистанції, вже традиційно серед чоловіків і жінок в молодшій і старшій вікових групах та серед дорослих спортсменів.

У молодшій віковій групі змагались представники закладів освіти  Миколаївщини (Вознесенської, Первомайської, Южноукраїнської та Миколаївської міських  рад, Казанківської селищної ради і МОЦНПВТК УМ). Список учасників у старшій віковій групі доповнили юні спортсмени-туристи Галицинівської територіальної громади та представники Запорізької і Донецької областей. Усього до змагань долучились 22 юних туристи та 9 дорослих спортсменів.

У ході запеклої боротьби на дистанцій визначились переможці:

у молодшій віковій групі – Колесніков Володимир (МОЦНПВТК УМ, тренер: Колеснікова М.О.) та Соловйова Валерія (Вознесенський міський центр дитячої та юнацької творчості, тренери: Носков І.П., Мороз  М.Ю.);

у старшій віковій групі – Стулень Олексій (Запорізька область, тренер: Бондаренко Я.Ю.) і Остремська Катерина (м. Миколаїв, тренер: Остремська І.П.);

серед дорослих – Бондаренко Ярослав (Запорізька область) і Свідницька Леся (спортивний клуб «Олімп» м. Южноукраїнська).

Вітаємо призерів та учасників третього етапу Кубку з кіберорієнтування! Чекаємо на продовження у лютому. І уважно стежимо за змінами у загальному заліку!