Керівники гуртків відділень історії, філософії та суспільствознавства і наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення Малої академії наук України визначили стратегію і тактику роботи у 2023 – 2024 н.р.

28 вересня 2023 року в режимі онлайн відбулась виробнича нарада керівників гуртків відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення Малої академії наук України, що працює при Миколаївському обласному Центрі національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ).

Заступник директора МОЦНПВТК УМ з методичної роботи Риженков Анатолій Володимирович зупинився на аналізі діяльності відділень у попередньому навчальному році, результативності участі вихованців МОЦНПВТК УМ на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту, окреслив завдання, які стоять перед гуртками дослідницько-експериментального напряму позашкілля у 2023 – 2024 н.р.

Спільно керівники гуртків окреслили ті виклики і загрози, які сьогодні стоять перед Малою академією наук, зокрема її обласного територіального відділення, та обговорили шляхи їх вирішення.

Заступник директора з навчально-вихованої роботи МОЦНПВТК УМ, Єрмакова Ірина Павлівна, нагадала присутнім особливості роботи з гуртківцями в умовах дистанційного навчання, ведення документації керівника творчого об’єднання.

Наразі ще до 15 жовтня триває реєстраціє здобувачів освіти до Миколаївського територіального відділення Малої академії наук України у 2023 році.

На талановитих, обдарованих, захоплених науками (історією, археологією, географією, політологією, соціологією, теологією), юних філософів, правників, журналістів і педагогів чекає дружня МАНівська родина МОЦНПВТК УМ, до якої можна доєднатись заповнивши опитувальник http://surl.li/lpsmc