Висока відзнака колективу Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді

Є багато професійних відзнак та нагород, які заохочують, відмічають рівень компетентності, підтверджують високі досягнення колективів закладів освіти. Але у воєнний час особливо значимими є подяки і подарунки від військових.

За активну життєву позицію, патріотизм, турботу та безкорисну допомогу військовослужбовцям в/ч А7354 Збройних Сил України, з нагоди Дня Соборності та Свободи України, на підставі наказу командира в/ч А7354 від 22.01.2024 №29 Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді  нагороджено цінним подарунком – пам’ятною дошкою 188 Миколаївського окремого батальйону Територіальної оборони. Сьогодні цю відзнаку передав колективу закладу представник вказаного підрозділу.

Цей подарунок займе своє чільне місце і буде пам’яткою колективу та нашим вихованцям, що ми готові до спротиву, що у нас єдина країна і ми – єдиний народ. І наш щоденний обов’язок усіма можливими засобами підтримувати Збройні Сили України та виховувати підростаюче покоління з почуттям гордості за власну державу і її незламну армію. 

Слава Україні! Героям слава!