Проведено районні етапи всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Відповідно до Положення про підготовку, проведення та розвиток всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», 4 – 7 квітня 2024 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму, краєзнавства учнівської молоді спільно з Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, у співпраці з головами районних адміністрацій Первомайського, Вознесенського, Миколаївського та Баштанського районів проведено районні етапи змагань зі спортивного орієнтування.

Позмагатися у виді «Орієнтування в лабіринті» з’їхалися 216 переможців шкільних та територіальних відбіркових етапів. З них – 60 учасників Первомайського, 96 – Вознесенського, 36 – Миколаївського, 24 – Баштанського району Миколаївської області.

У всіх районах боротьба була напруженою і доля переможців вирішувалася буквально на останніх забігах учасників. Вітаємо з виходом до обласного етапу змагань та чекаємо на зустріч з учасниками Тридубського ліцею Кривоозерської ТГ Первомайського району, Южноукраїнського ліцею № 5 Южноукраїнської ТГ Вознесенського району, Шостаківського ліцею Ольшанської ТГ Миколаївського району, Новобузького ліцею Новобузької ТГ Баштанського району.

Разом до Перемоги!