Проведено семінар з підготовки та проведення обласних фіналів гри «Сокіл « («Джура»)

12 квітня 2024 року в онлайн-режимі Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проведено обласний інструктивний семінар «Організація та проведення заходів в рамках ІІ обласного етапу Гри «Сокіл» («Джура»)» для керівників роїв (куренів), гуртків військово-патріотичного напряму, відповідальних за національно-патріотичне виховання в закладах освіти і територіальних громадах.

З вітальним словом до учасників виступили Демиденко Тетяна, начальник відділу інклюзивної освіти та роботи з інтернат ними закладами управління дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної  освіти департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації, Тарас Родзістий, директор Міжнародної благодійної установи «Центр національного відродження», член Головного штабу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

На семінарі розглянуто проєкт Умов проведення заходів в рамках ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), склад суддівської бригади. Вже незабаром юні джури продемонструють свої  навички з тактичної медицини, тактико-спеціальної підготовки, знання зразків військової техніки, вміння керувати БПЛА. Кращі рої-переможці в трьох вікових групах представлятимуть Миколаївщину на ІІІ Всеукраїнському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).