Старт обласного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»

Упродовж квітня – травня 2024 року в режимі онлайн відбуватимуться змагання в рамках ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – Гра «Джура») у трьох вікових групах. Організатори – департамент освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації та Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ).

Цьогоріч у змаганнях беруть участь 27 роїв (команд), серед яких є як досвідчені юні джури, так і дебютанти. Серед них – здобувачі освіти Березнегуватської, Арбузинської, Веселинівської, Врадіївської, Братської, Ольшанської, Березанської селищних, Прибужанівської, Шевченківської, Веснянської, Бузької, Чорноморської, Мигіївської сільських, Снігурівської, Новобузької, Новоодеської, Очаківської, Миколаївської і Первомайської міських територіальних громад.

Учасники Гри «Джура» упродовж місяця демонструватимуть свої знання, вміння, таланти і навички, виборюватимуть звання кращого у наступних видах змагань: «Ватра», «Тактична медицина», «Відун», «Саперна підготовка», «Тактико-спеціальна підготовка», «Теренова гра».

Слідкуйте за актуальною інформацією про хід Гри «Джура», результатами роїв-учасників на сторінці відділу національного та патріотичного виховання МОЦНПВТК УМ у мережі Facebook https://www.facebook.com/groups/2097178687279428 за хештегом #Джура_Миколаїв_2024

Кожного року на теренах Гри «Джура» формується нова молода генерація українців, сповнених мужності, відваги, рішучості та ініціативності. Нехай у чесній боротьбі перемагають знання, шляхетність, краса, сила та спритність!

Слава Збройним Силам України!

Вітаємо учасників Гри Джура-2024!

#Джура_Миколаїв_2024